Interim Management

Plötsligt en dag kan du stå utan en av dina viktiga chefer. Skälen kan vara flera men om du inte agerar snabbt riskerar du att förlora kunder, medarbetare och pengar. Ibland går det att hitta en tillfällig lösning inom den egna organisationen. Nödlösningen kan också vara att du själv axlar rollen som tillförordnad chef, men det är sällan ett hållbart alternativ.

Det kan finnas stora fördelar med att anlita en interim chef från Management Partners. Vi är inte provanställda chefer utan istället professionella interimschefer. Vårt mål är att du ska få en permanent lösning på plats så snabbt som möjligt - vi tar hand om rekryteringen. 

Management Partners hjälper omedelbart dig att hitta rätt interimschef. Antingen kan någon av våra egna erfarna konsulter rycka in som VD, marknads-/försäljningschef, HR-chef, produktionschef, inköpschef eller annan chef med kort varsel. Eller så utnyttjar vi vårt egna partnernätverk och letar upp en person med rätt bakgrund och profil som möter dina omedelbara behov. Vi har stor erfarenhet av ett flertal olika interimsuppdrag med varierande längd och befattningar.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig och ditt företag?