Jeanett Paludans böcker om krokodiler

Jeanett Paludan arbetar med att hantera krokodiler i organisationer och företag. Här i den första och andra boken i trilogin om krokodiler har hon samlat berättelser från intervjupersoner med fakta och konkreta råd om hur man tar sig loss från en krokodils kärleksgrepp. Hon är managementkonsult, entreprenör, författare och föreläsare. Det här är en serie av böcker om hur man hanterar krokodiler, både privat och i yrkeslivet. Jeanett är bosatt i Malmö och har länge arbetat med att bistå och hjälpa människor som kan behöva kraft, energi och mod att förändra den nuvarande situationen. Hon är idag specialist på att hantera krissituationer; på individnivå, grupp och ledningsnivå. 2001 grundade hon Management Partners. Idag är det ett företag med kontor i både Stockholm och Malmö, som hjälper ledare till framgång- hela vägen.

En krokodil till förälder? Allt utom kärlek

Den andra boken i trilogin om krokodiler av Jeanett Paludan

En krokodil till förälder? Allt utom kärlek är andra boken i Jeanett Paludan's trilogi om krokodiler. I boken får du bland annat ta del av sexton starka berättelser om hur det är att vara barn eller styvbarn till en krokodil.

Om du är barn eller styvbarn till en krokodil så har en eller båda av dina föräldrar drag av psykopati, narcissism och machiavellism, även känt som den mörka triaden. Att växa upp i en familj där personlighetsdrag från den mörka triaden är starka är svårt och ofta ensamt. Som barn har du förmodligen haft det gott ställt ur ett materiellt perspektiv men bakom den fina fasaden har det varit tomt på kärlek och emotionell trygghet. Boken hjälper dig att bearbeta och förstå.

Boken vänder sig även till dig som har barn med en krokodil. Jag hoppas att den ska ge dig mer kunskap om hur du bäst kan hjälpa ditt eller dina barn att må bättre. Slutligen vänder sig boken till dig som vill lära dig mer om hur krokodiler fungerar, ta del av sexton starka berättelser eller helt enkelt vill öka din kunskap inom området. I boken kommer du få möta barn och styvbarn mellan åldrarna tio och sjuttiosex. Du kommer få följa med på deras livs svåraste resa och få en inblick i hur det är att vara barn eller styvbarn till en krokodil.

Pris

299 kronor frakt tillkommer med 52 kronor 

 

En krokodil därhemma? Kärlek när den är som sämst

Den första boken i trilogin om krokodiler av Jeanett Paludan

Du som har en bra kärleksrelation kommer inte att känna igen dig i denna bok. Men du kan komma att känna igen andra. Du har kanske en vän, bekant eller granne som du anar inte mår bra i sin relation. Eller så håller dina barn på att bli förälskade och du känner att allt kanske inte är rätt. Då är boken även för dig. Den är också för dig som nyligen lyckats ta dig ur en relation som inte fungerade eller för dig som fortfarande står och vacklar och inte vet om du ska stanna eller gå. Boken hjälper dig att inte vara ensam.

Hur ska man undvika att bli stormigt förälskad i en person som sedan visar sig vara sjukligt egoistisk och som utövar makt och förtryck mot dig och sina närmaste? Jo, jag tror att samtal och kommunikation om relationer kan skapa insikt och därför hjälpa. Jag tänker särskilt på att unga behöver vara mer kritiska och prövande när de väljer partner som de skaffar barn med. Den här boken ger dig verktygen till en bra kärleksrelation.

Pris

299 kronor frakt tillkommer med 52 kronor

Bok1.png
 

Lyssna på två delar från En krokodil därhemma? Kärlek när den är som sämst

 
 

Beställ dina exemplar av Jeanett Paludans böcker

Pris för båda böckerna

500 kronor frakt tillkommer med 78 kronor

Pris för enkel bok

299 kronor frakt tilkommer med 52 kronor

 
 

Management Partners Jubileumsbok

Det är många som efterfrågat vår jubileumsbok, och hittills har den bara funnits tillgänglig för dig som träffat oss personligen. Men nu vill vi stolt dela med oss av vårt manifest, och ger dig därför möjligheten att ladda ner utdrag från boken i PDF-format. Ladda ner delar ur boken i högerkolumnen. Självklart kan du även beställa hela boken i tryckt format.