Management Partners tar gärna emot praktikanter! Är du student och vill komplettera studier med lärorik praktik? Skicka in ditt CV och personligt brev till info@managementpartners.se

 
DSC_0813.JPG
 
 

Ellinor Nilsson

Jag fick den unika möjligheten att under 10 månader arbeta tillsammans med Jeanett och hennes inspirerande team på Management Partners. 

Min tid hos Management Partners gav mig möjlighet att utforska min kreativitet, och deras breda kompetens och erfarenheter har hjälpt mig att utvecklas något enormt. En viktig del i min utveckling har varit den regelbundna feedbacken jag fått från alla i teamet, inte minst från Jeanett.

Jag har fått betydande insyn i branschen då jag både fått vara delaktig i, samt själv lett, spännande projekt som har bidragit till företagets tillväxt. Dessa är erfarenheter som jag med säkerhet kommer ha stor nytta av i min framtida karriär och personliga liv. 

Energin, glädjen, drivet och framförallt den prestigelöshet som hela teamet på Management Partners förmedlar har gjort ett stort intryck på mig. Mina arbetsuppgifter har utmanat mig, bland annat då jag tvingats ta ett stort ansvar och alltid strävat efter att prestera mitt bästa. 

Jag är evigt tacksam över möjligheten som Jeanett har gett mig och hoppas att jag får möjlighet att i framtiden åter knyta kontakt med Management Partners.

 

 
 

Carl Widstrand

Handelshögskolan i Stockholm
Business and Economics

 

Redan den första smått nervösa morgonen, direkt efter att jag stigit innanför dörren till Management Partners kontor i dimmiga Västra Hamnen, där jag blev väl bemött, började intrycken. De anställda var så upptagna, så drivna, men ändå så entusiastiska. De involverade mig i såväl Management Partners gemenskap som i själva arbetet de utförde, och därmed gav de mig engagemanget att verkligen dra nytta av vad de hade att lära mig och sysselsätta mig med; detta inkluderade hur konsultbranschen fungerar, hur nätverkande bör utföras samt hur marknadsstrategier planeras och verkställs – även mycket mer, så klart!

Störst intryck gjorde naturligtvis Jeanett med sin omhuldade ledarstil och fängslande böcker, vilka jag självfallet fick sätta mig in i. Hon var inte det minsta rädd för att säga ifrån när det var befogat, men tog alltid situationen vidare därifrån. Hon såg till att jag som praktikant utvecklades; sådant bemötande drar man alltid lärdomar av.

Totalt tillbringade jag nästan två veckor hos Management Parters och i slutet av den vistelsen kände jag mig onekligen som en i gänget. Detta gäng kommer jag att sakna; liksom luncherna på Glasklart; liksom arbetsuppgifterna jag fick åta mig; och framför allt, liksom Jeanett.

Denna erfarenhet kommer jag att bära med mig. Tusen tack! 

 

 
 

Sara Velin

 

Jag spenderade sommaren 2016 hos Management Partners i Malmö. Från dag ett möttes jag med öppna armar och av företagets fantastiska energi som lätt smittar av sig. Under sommaren fick jag möjligheten att prova på ett flertal olika uppgifter och projekt som var mycket varierande och utvecklande. Jag fick bland annat möjligheten att vara med i delar av rekryteringsprocesser, skriva uppdragsbekräftelser, planera inför boksläpp samt medverka i assessments. Det jag framförallt tar med mig från mina veckor hos Management Partners är Jeanetts fantastiska driv, energi och tydlighet. Hon är inte rädd för att säga ifrån, ge mycket feedback och kritik. Samtidigt är hon extremt varm och empatisk och har verkligen en förmåga att se och bekräfta andra. Detta tycker jag skapade optimala förutsättningar för att jag skulle kunna utvecklas och lära mig så mycket som möjligt under min tid hos Management Partners.

Att få spendera en sommar hos Management Partners har givit mig en djupare förståelse för hur det är att verka inom konsultbranschen, samt en möjlighet att utveckla färdigheter som kommer hjälpa mig i mitt framtida yrkesliv

 

JuliaGustafsson.png
 

Julia Gustafsson

Jag vill sammanfatta veckan som en vecka jag verkligen har fått något ut av. Det var långt över mina förväntningar och jag trodde aldrig att bara en veckas praktik kunde bli så bra och intressant som denna vecka faktiskt har varit. Att få göra en praktik på ett företag som både är ett litet eget företag samtidigt som de jobbar inom områden (ledarskap) som jag tycker är så otroligt intressant var verkligen den bästa möjliga kombon!

Jag vill tacka Management Partners för en riktigt rolig och lärorik vecka och önskar dem all lycka till i sin verksamhet framöver.

 

 
 
 

Sofia Arnekull

Det har varit en härlig och lärorik vecka vilken har gett mig en bra inblick i företagets kärnverksamhet. Konsulterna har varierade arbetsuppgifter och möter i sin vardag chefer och ledare med skilda bakgrunder och olika ledarskapsstilar vilket bjuder på ständigt nya utmaningar. Jag kan inte förstå att veckan redan lider mot sitt slut och att jag nästa vecka inte kommer att ta mig till Dockplatsen 1 utan istället återvänder till skolbänken på Handelshögskolan i Stockholm. Jag kommer uppriktigt att sakna Management Partners.