Tillsammans utvecklar vi din ledningsgrupp

  •  Drar din ledningsgrupp åt samma håll?
  • Har dina närmaste chefer tillräcklig kompetens för den fas er verksamhet befinner sig i?
  • Grupputveckling är ingen engångsföreteelse. Hur underhåller du din ledningsgrupps utveckling på grupp och individnivå över tid?
  • Har du som VD tillräckliga inspirerande egenskaper för att stimulera de viktigaste cheferna i företaget?

När konflikter uppstår...

...För det kan du i princip räkna med. Detta är mer en regel än ett undantag. Oavsett hur bra ledare du än är! Det är helt enkelt väldigt förutsägbart hur en grupp uppför sig. Om du som VD arbetar preventivt med teamutveckling i nära koppling till ditt strategiska arbete, kommer ditt resultat att bli så bra som du vill. Du tillsammans med dina chefer i ledningen som skall se till att det händer. Management Partners har 15 års erfarenhet av att arbeta med ledningsgrupper. 

Framgång på sista raden

Dina ledningsgruppschefer har förmodligen olika förutsättningar och kompetensnivå för att klara sina uppdrag. Vår övertygelse är att teamutveckling och individuell coaching, som är skräddarsydd för varje chef, leder till framgång på sista raden. Det kan handla om ekonomisk förståelse, självinsikt eller hur man får sitt team att samverka.

Vill du ge ditt team något extra?   

Management Partners har flera spännande rum för ledningsmöten eller större rum för hela din chefsgrupp eller ditt arbetsteam. Vi vill vara den självklara mötesplatsen där du kan få en inspirationsföreläsning av någon av oss som passar väl in med det som står på din agenda. Eller så vill ni kanske bara vara ostörda och njuta av vår miljö och service. Det är du som bestämmer. Planera in ditt nästa ledningsmöte på Management Partners.

2J9A9853.jpg
 
 

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig och ditt företag?